Téged mi motivál a babáddal kapcsolatban? – levél egy édesanyától

Vajon mitől olyan “varázslatos” ez a babajelbeszéd?

Orsolya levelében megtalálod rá a választ.

Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy nap mint nap megérthetem és megérthettem az elmúlt időszakokban, amit a kislányom szeretne.

baby-talk-benefitsRendkívül motiváló levél, melyből láthatod, hogy egy édesanya bármit megtesz azért, hogy gyermekének azt adhassa, amit ő szeretne. 

Hálásan köszönöm a visszajelzést Orsolyának, most veled is megosztom nagyon kedves levelét.

Már olyan nagyon régóta szeretnék írni. Egy ismerősöm ajánlotta az oldalt, amikor a kislányom még baba volt 8 hónaposan kezdtük el használni a jeleket eleinte a videóid alapján, később megvettük a könyved, és a DVD-ket is.

Alig vártam már, hogy megérkezzenek. Ahogy megvettük naponta hallgattuk vagy 100x . Én imádtam, és minden jelet tudni akartam, hogy megmutathassam Rékának.

10 hónaposan mutatta először a tej, és a kutya jelét. Nemsokkal később a kutya, virág, fa, cipő jeleket is elkezdte használni. Amik a könyvedben voltak jelek mind megtanultam, meg a videókból is mindent, amiket használunk a mindennapokban.

kopaszorsolya

Kopasz Orsolya és családja

Ez a babajelbeszéd fantasztikus!

Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy nap mint nap megérthetem és megérthettem az elmúlt időszakokban, amit a kislányom szeretne.

 

A jeleket amiket Réka használ: kutya, cica, virág, fa, fű, tanya, anya, apa, tata, mama, labda, oroszlán, krokodil, labda, szép, enni, inni, víz, cipő, kacsa, ló, csacsi. könyv, fürdeni, aludni, álmos, sajt, keksz, baba, játszani, ház, főzni, dolgozni, pók, bogár, csillag, nap, várni. Színek közül a pirosat néhány napja mutatja. Szerintem ennél sokkal többet is.. most 18.5 hónapos, 2 hónapja kezdett szavakat mondani, de a jeleket továbbra is használjuk.

Imádjuk az egész programot! Fantasztikus vagy! És köszönjük neked, hogy ezt a csodás programot bevarázsoltad a mindennapjaink részévé! szép napot!

 

Ha te is profi szeretnél lenni babád megértésében, nézd meg oktatási anyagainkat!

Érdekel, megnézem! 

 

, , , , , , ,

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?

Top