Marketing asszisztens

Téged keresünk csapatunkba!

A Mesélő Jelek™ Program vezetője mellé, a győri csapatba keresünk kollégát, aki remek szervezőkészségével, marketing tudásával, és kreatív személyiségével, részmunkaidőben erősítené a munkánkat.

 

 

Kisgyermekes édesanya vagy, de a család, gyermek mellett is szeretnél fejlődni, és kiteljesedni egy változatos munkában?

 

Vagy pályakezdő marketinges, aki hatékonyan feltalálja magát a Facebook és az online marketing világában? Jelentkezz!

 

  • Változatos, kreatív, pörgős, több területből álló feladatokat végezhetsz,
  • Részmunkaidős elfoglaltsággal (heti min. 10 max. 20 óra)
  • A kezdő időszakban ingyenes gyakorlati képzést, betanítást biztosítunk, sőt, fizetést is kapsz erre az időre.
  • Folyamatos szakmai támogatással segítjük a munkádat.
  • Nem feltétel, hogy marketinges legyél, de fontos, hogy önállóan, és eredményesen végig tudj vinni egy projektet, részfeladatok elvégzésével, megoldásával.
  • Jó, ha szívesen fejlődsz, tanulsz új dolgokat, és szeretsz együtt dolgozni másokkal.
  • Feltétel, hogy ismerd, és tudd használni a közösségi médiák felületeit, és ne ijedj meg, ha le kell szervezni találkozókat, tanfolyamokat, vagy megjelenést.

 

  • Ráadásul! Nem kell minden időt az irodában töltened, munkád egy részét home office-ban is elvégezheted, és az időbeosztást is rugalmasan kezeljük!

 

Munkakezdés ideje: 2019. augusztus

Jelentkezéshez küldd el a munka@meselojelek.hu e-mail címre fényképes önéletrajzodat, és néhány mondatban írd le, amit még fontosnak tartasz magadról.
Határidő: 2019. június 15.

A felvételiztetési folyamat során, minden jelentkezőnek visszajelzünk. Továbbjutás esetén egy telefonos, majd egy személyes interjúval folytatjuk.

Várjuk jelentkezésedet, hogy augusztustól te is ennek az úttörő csapatnak a tagja lehess, és segíthess az anyukáknak megismerni a babajelbeszédet, és komplex szakmai programunkat.

 


Küldetésünk már nyolcadik éve abban segíteni a családoknak, főként az édesanyáknak, hogyan érthetik meg könnyebben babájukat a beszéd előtt, a babajelbeszéd segítségével. Emellett programunk fontos szakmai része a beszédfejlesztés, anyanyelvi nevelés a babajelek használatával, és a mozgással kísért mondókákon keresztül.

Mesélő Jelek™ Babajelbeszéd Program