Téged mi motivál a babáddal kapcsolatban? – levél egy édesanyától

Vajon mitől olyan “varázslatos” ez a babajelbeszéd?
Orsolya levelében megtalálod rá a választ.

Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy nap mint nap megérthetem és megérthettem az elmúlt időszakokban, amit a kislányom szeretne.

Rendkívül motiváló levél, melyből láthatod, hogy egy édesanya bármit megtesz azért, hogy gyermekének azt adhassa, amit ő szeretne. 

Hálásan köszönöm a visszajelzést Orsolyának, most veled is megosztom nagyon kedves levelét.

Már olyan nagyon régóta szeretnék írni. Egy ismerősöm ajánlotta az oldalt, amikor a kislányom még baba volt  8 hónaposan kezdtük el használni a jeleket eleinte a videóid alapján, később megvettük a könyved, és a DVD-ket is.

Alig vártam már, hogy megérkezzenek.  Ahogy megvettük naponta hallgattuk vagy 100x . Én imádtam, és minden jelet tudni akartam, hogy megmutathassam Rékának.

10 hónaposan mutatta először a tej, és a kutya jelét. Nemsokkal később a kutya, virág, fa, cipő jeleket is elkezdte használni.  Amik a könyvedben voltak jelek mind megtanultam, meg a videókból is mindent, amiket használunk a mindennapokban.

 

Kopasz Orsolya és családja

Ez a babajelbeszéd fantasztikus!

Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy nap mint nap megérthetem és megérthettem az elmúlt időszakokban, amit a kislányom szeretne. 

 

A jeleket amiket Réka használ: kutya, cica, virág, fa, fű, tanya, anya, apa, tata, mama, labda, oroszlán, krokodil, labda, szép, enni, inni, víz, cipő, kacsa, ló, csacsi. könyv, fürdeni, aludni, álmos, sajt, keksz, baba, játszani, ház, főzni, dolgozni, pók, bogár, csillag, nap, várni. Színek közül a pirosat néhány napja mutatja. Szerintem ennél sokkal többet is..  most 18.5 hónapos, 2 hónapja kezdett szavakat mondani, de a jeleket továbbra is használjuk.

Imádjuk az egész programot!  Fantasztikus vagy!  És köszönjük neked, hogy ezt a csodás programot bevarázsoltad a mindennapjaink részévé! szép napot!

 

Szólj hozzá!