Győr
0620/294-8418

HOGYAN TÁMOGAT TÉGED A BABAJELELÉS A PICI STABILITÁSÁNAK, MAGABIZTOSSÁGÁNAK KIALAKULÁSÁBAN?!

Rendszeresség, következetesség a mindennapokban babajelekkel

A születéssel a csecsemő egy számára ismeretlen világba csöppen, melyben a stabilitást Tőled, édesanyjától várja. Újdonsült szülőként persze számodra sem egyszerű eligazodni az új világban, viszont igaz a mondás: Boldog anya = boldog baba!

 

 

Mikor boldog az anya?

 

Ha gyermeke igényeit maximálisan ki tudja elégíteni. Egy pár hónapos baba viszont még nem tudja egyértelműen a tudtodra adni, hogy mire is vágyik valójában…

 

A BABAJELBESZÉD módszere ezt a kommunikációs rést hivatott áthidalni!

Köztudott, hogy a babák, gyerekek mindent utánzással tanulnak meg. Erre épül a babajelelés: jeleket mutatunk a piciknek, akik azokat másolva, „lefényképezve” elsajátítják, összekapcsolva a jeleket az őket követő cselekvésekkel. Egyszerű példa, pár hónapos csecsemőknél fantasztikusan működik: szoptatásnál mutatjuk a tej babajelét, ezt a pici egyértelműen a cicivel is azonosítja. Rendszeres használat mellett egy idő után bizony mutatja majd, mi is frusztrációjának oka…ő éppen egy kis összebújásra, szopizásra vágyik.
// Természetesen ugyanígy működik a módszer tápszeres táplálás esetén is.

 

 

Csodálatos, nem igaz?! Melyik szülő ne szeretné érteni babája gondolatait?!
Anyaként kiegyensúlyozottabb mindennapokat élhetsz meg, mert könnyedén megérted szavakkal kommunikálni még nem tudó babád gondolatait. Sok sírástól, frusztrációtól, komfortzónán kívüli helyzettől óvhatod meg magatokat. Hiszen ebből a pici is profitál! Nem is keveset!

A magabiztos, stabil baba minden szülő álma: ezek a gyerekek bizony nem félnek kinyilvánítani gondolataikat, kevésbé frusztráltak a számukra új szituációkban, nyitottabbak, mert tudják, értik őket a jelen lévő felnőttek!

A babajelelés elsajátításához gyakorlásra, rendszerességre, következetességre lesz szükségetek 🙂 a többit mi nyújtjuk Nektek <3

Csatlakozz ehhez a képzeletet felülmúló utazásra babáddal! Ismerkedj meg a babajelbeszéddel!
Bővebb információ termékeinkről, foglalkozásainkról ITT!

Szólj hozzá te is