Mesélő Jelek tanfolyamok – Mitől működik?

Ha már megszületett az elhatározás, hogy szeretnél megismerkedni a babajelbeszéddel, és kisbabádnak is megtanítani néhány babajelet, bizonyára eszedbe jut, hogy érdemes lenne keresni egy tanfolyamot.

Miben találják a szülők tanfolyamaink LEGFŐBB ÉRTÉKÉT? 

  • Babajelbeszéd tanfolyamaink tematikáját úgy állítottuk össze, hogy a BABA és az ANYA (vagy más hozzátartozó) EGYÜTT tudjon részt venni.
  • A módszertani részben a LEGLÉNYEGESEBB dolgokat kiemelve a LEGHASZNOSABB, GYAKORLATI tudást adjuk át neked, hogy maradjon elég idő a GYEREKEKRE is!
  • A szülők tapasztalatai szerint babák/kisgyerekek is SOKAT TANULNAK a foglalkozásokon!
  • A foglalkozás kb. 50%-a a BABÁKÉ! Mondókázunk, játszunk, énekelünk velük együtt  – természetesen babajelekkel! Így már a gyakorlatban is megismerhetik, és rengeteget tanulnak belőle.
  • Hétről hétre MOTIVÁCIÓT KAPSZ az oktatótól és a többi szülőtől!

A tanfolyamon remekül éreztük magunkat Olivéremmel. Szerettem volna egy programot, ami a mi kettőnk programja: énekeltünk, verseltünk, játszottunk; mindketten jól szórakoztunk; és ráadásképp még egy csomó jelet is megtanultunk. Az órák gondosan összeállítottak; szuper versek, dalok vannak összeválogatva; és még emlékeztető jegyzeteket is kaptunk! Gyerekjáték volt így elsajátítani a jeleket! Csak ajánlani tudom!!!

Lássuk a legfontosabb kérdéseket:

Hogyan kell elképzelni egy foglalkozást?
—————————————————-
Minden foglalkozáson egy-egy – a babák életében fontos – téma babajeleit tanuljuk meg. Bevezetést kaptok a babajelbeszéd módszerébe, az oktató sok hasznos tanáccsal látja el a résztvevőket, melyek a gyakorlatban fontosak. Hogyan, mikor, milyen helyzetekben, és hogyan tudjátok a hétköznapokban használni, gyakorolni a babajeleket, és összességében hogyan érthetitek meg könnyebben babátok jelzéseit. Hogyan védjetek ki hisztis, vagy sírós helyzeteket… stb.

Babával együtt lehet menni?
————————————-
Igen. Az órák kifejezetten bababarát módon vannak összeállítva, hogy az oktatás részen felül ők is jól érezzék magukat, és még tanuljanak, fejlődjenek is a foglalkozásokon. Sok zenével, mondókával, játékkal várjuk a babákat.

Kell vinnem valamit magammal?
—————————————–
Babádon kívül a foglalkozásra semmi mást nem szükséges hozni, az oktatók mindig biztosítják a szükséges eszközöket és anyagokat a tanfolyamhoz.

Mennyi idős kortól érdemes járni?
——————————————-
A babajelekkel már egész pici (4-5 hónapos) kortól lehet ismerkedni, így amikor az anya úgy gondolja, hogy szívesen kimozdul a babával, és egy kisebb létszámú közösségbe vinné, bátran lehet már hozni a pici babákat is. Idősebbeknek is érdemes elkezdeni, egészen addig, míg a gyermek nem beszél folyékonyan.

Milyen hosszú egy foglalkozás?
—————————————-
A 6 alkalmas tanfolyamon 45 – 60 percesek a foglalkozások.

A 3 alkalmas, intenzív tanfolyamon 90 percesek a foglalkozások (igény szerint szünettel).

Jöhet más családtag is?
——————————-
Sokszor jönnek az apukák is, kíváncsian várva, milyen foglalkozásra jár a babájuk édesanyjával. De szívesen látunk, nagyszülőt testvért is 1-1 foglalkozáson, hiszen ha a család többi tagja is ismeri a módszert, még hatékonyabban működhet.

Hogyan tudok jelentkezni a foglalkozásra?
——————————————————
Regisztrációhoz kérlek, küldd el a következő adatokat a info@meselojelek.hu e-mail címre: neved, e-mail címed, telefonszámod, babád neve és születési ideje.

Szólj hozzá!